Информация за доставката

ЗА УСЛОВИЯТА!!!

Гарантираме, че няма да споделяме с трети лица личните Ви данни!

Информацията, която клиентите оставят при регистрация и във формуляра за поръчка се съхранява по надежден и сигурен начин. Данните, които изискваме от нашите клиенти, са минимално необходимите и ги използваме единствено, за да се свържем с Вас при нужда и да изпратим закупените продукти. Личните Ви данни няма да бъдат използвани за цели по-различни от гореспоменатите!

ПОРЪЧКА

Посочените цени на продуктите са с включен ДДС. Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти и стойността на доставката.

Можете да направите Вашата поръчка чрез количката в магазина.

Изберете желаните от Вас артикули, добавете ги във Вашата количка.Преди завършване на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите които сте избрали.

При нужда от премахване на продукт от списъка се избира опцията “изтрий”.

Ако желаете промяна на количеството от един продукт, можете да го промените с въвеждането на желания брой в полето “количество” като след това кликвате на бутон “обнови”.

Изберете начин на плащане и начин на доставка. След това попълнете полетата с необходимата информация - имена, адрес, телефон, електронна поща и потвърдете поръчката.

Състоянието на текущата, както и на предишни Ваши поръчки, може да следите и от профила си.

Ако желаете да изберете определен артикул(пръстен, обеци, гривна и др.) от даден комплект можете да посочите на нашия e-mail кое точно бижу от комплекта, ще желаете. Ще трябва да напишете кода на целия комплект плюс желания артикул - например пръстен или обеци.

Поръчки в електронния магазин се приемат 24 часа в денонощието. Вашите поръчки (било от списъка с продукти или Ваши индивидуални идеи за бижута) можем да приемем и на e-mail – sales@alya-art.com. При нужда от информация можете да направите запитване на горепосочения e-mail или на телефоните за връзка с Нас.

ДОСТАВКА НА БИЖУТАТА

ЗА СТРАНАТА

Бижута ALYA  се доставят от куриерска фирма до посочен адрес от страна на клиента. Възможно е обаче не всички бижута да са в наличност при получаване на определена поръчка. Поради това срокът на изпълнение на доставката е в рамките от 3 до максимум 6 дни от датата на поръчката

Ден преди доставката на бижутата, служител на фирмата се свързва с Вас на посочения телефон или e-mail  за потвърждение на поръчката.

Цената за куриерската услуга е:

- 3.50 лв. за цялата страна с куриерска фирма до офис на Спиди;

МЕЖДУНАРОДНИ ПРАТКИ

Международните доставки се извършват от Български Пощи, като поръчките се изпращат като препоръчани писма или малки пакети, без приоритет. Купувачът е отговорен за всички митнически такси и задължения, които може да се наложи да заплати.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

- Наложен платеж: Заплаща се дължимата сума на куриера при получаване на поръчката.

ПРОДУКТИ

 Продуктите в нашият онлайн магазин са представени в реалните им цветове. Възможно е леко отклонение в следствие на различните настройки на мониторите.