За нас

ALYA – ART е марка за уникално ръчно направени бижута.

Дизайнерските бижута са единствени по рода си и много често те се изработват специално за човека който ще ги носи.

Всяко изделие е изработено ръчно и е с характерен замисъл, което го прави неповторимо и уникално.

Бижутата са със индивидуален стил, идея и чувство.

Марката ALYA създава настроение и самочувствие за уникалност.

Купувайки ги,  почертавате Вашата индивидуалност и стремеж да бъдем различни и оригинални.

ALYA – ART създава  уникати – завършени произведения .Ръчно направени бижута са подходящи както за малък уникален подарък за Ваш приятел или за подарък на самите Вас. Бижутата се считат за най-предпочитаният  и харесван подарък . Чрез него изразяваме положителните си мисли и подаряваме  късче красота на обичаните от нас хора

Колекцията е съставена от колиета,пръстени,брошки,гривни,фиби,щипки,диадеми,обеци и пр предложени в комплекти или самостоятелно.ALYA се отличават  с изключителния си блясък и наситеност на цветовете. Бижутата са с елегантен дизайн на формата, и с разнообразни цветови съчетания .

Те са за хора, желаещи да се откроят с различно излъчване с акцент на собствен стил и вкус.

Материалите, които се използват при направата на изделията са: сатен,органза,мъниста, перли,метални елементи,  и др.Металните елементи на бижутата, се използват масово в бижутерията и не предизвикват проблеми на кожата.

Всяко едно бижу може да бъде изработено в желаните от Вас цветове и цветови комбинации!Всяко едно бижу може да се превърне в желаният аксесоар за Вас!

ALYA - ART  приема също индивидуални идеи за изработка на бижута по предпочитание на клиента. Възможни са комбинации между различни модели за направата на комплект по собствено желание. За целта Вие трябва да изберете един от посочените начини за връзка с Нас за уточняване особеностите на поръчката и изпълнението и.

На всички  посетители на сайта Благодаря от сърце. Щастлива съм, че  оценявате и харесвате това което творя.   Ще се радвам, ако всеки от вас открие по нещо за себе си.